Zoeken naar:

Geavanceerd zoeken
Welkom Gast [Inloggen | Registreren]
algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1:Algemene bapaling

Op alle overeenkomsten, aankopen en diensten aangaande De Paradijsvogel en haar verkoopconcepten zijn de navolgende algemene voorwaarden van toepassing, behoudens voor zover anders overeengekomen. Overeenkomsten aangegaan via de website van De Paradijsvogel zijn bovendien onderhevig aan de Wet kopen op afstand.
 

Artikel 2:Overeenkomsten en annuleringen

2.1 Een overeenkomst komt tot stand door een mondelinge of schriftelijke bestelling via internet. Door middel van deze schriftelijke of mondelinge bestelling aanvaardt de koper ook deze algemene voorwaarden. Een bestelling geldt als aanvaard indien de koper hiervoor een bevestiging van De Paradijsvogel heeft ontvangen.
2.2 Een koper heeft het recht een bestelling te annuleren binnen een termijn van 2 werkdagen. De termijn voor annulering vangt aan op het moment dat de bestelling door de koper is geplaatst volgens de in artikel 2.1 omschreven wijze.
2.3 Alle bestellingen worden door De Paradijsvogel afgehandeld op volgorde van binnenkomst. De Paradijsvogel zal alle bestellingen schriftelijk bevestigen middels het sturen van een e-mail met daarin vermeld alle relevante gegevens van de bestelling en de benodigde betalingsgegevens.
2.4 De Paradijsvogel behoudt ten alle tijde het recht een bestelling niet te aanvaarden of te annuleren zonder opgaaf van redenen.

Artikel 3:Prijzen

3.1 Prijzen vermeld op de website zijn onder voorbehoud en binden De Paradijsvogel niet.
3.2 Prijzen zijn incl. BTW,
3.3 Alle op de website van De Paradijsvogel genoemde prijzen zijn exclusief de  verzendkosten.
 

Artikel 4:Aanbiedingen

4.1 Aanbiedingen op De Paradijsvogel gelden tot de datum die erbij vermeld staat eveneens geld dit voor aanbiedingen die U per email krijgt.
 

Artikel 5:Betaling

5.1 Betaling geschiedt op één van de 4 betalingsmogelijkheden, vermeld op de website, zijnde: paypal,vooruitbetaling per bank of giro,rembours(kosten voor u eigen rekening) of contant bij afhalen.
5.1 Betalingen dienen bij vooruitbetaling binnen 7 dagen binnen te zijn, is dit niet het geval zonder tegenbericht sturen wij u eenmalig een herinnering daarna gaat het artikel terug de winkel in.


Artikel 6:Eigendomsvoorbehoud

6.1 Geleverde goederen blijven eigendom van De Paradijsvogel,
totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden volgens de overeengekomen betalingsvoorziening in art. 5

Artikel 7:Levering en retouren

7.1 Levering van de goederen geschied nadat de overeengekomen subartikelen uit art. 5 van deze voorwaarden zijn nageleefd, tenzij anders overeengekomen.
7.2 In geval van verzending zal de levering van de goederen worden uitgevoerd door PostNL.

Artikel 8:Garantie

8.1 Uit hygiënisch oogpunt kan De Paradijsvogel geen (retour)garantie geven op geopende, gedragen of gebruikte goederen.
8.2 Indien er sprake is van een beschadigde- of incomplete zending, dient de koper binnen 2 werkdagen na ontvangst van de goederen contact op te nemen met De Paradijsvogel. Indien na mondeling overleg tussen De Paradijsvogel en de koper is besloten dat de goederen retour worden genomen, zijn de verzendkosten voor rekening van de verkoper tenzij anders overeengekomen

Artikel 9:Aansprakelijkheid

9.1 De Paradijsvogel is niet aansprakelijk voor beschadigingen door PostNL. Uiteraard zal De Paradijsvogel haar best wel doen dit netjes op te lossen mocht er iets met het pakje gebeuren!
9.3 Bij het zoekraken van een pakje is De Paradijsvogel niet aansprakelijk doch zal ik dan mijn best doen het pakje te achterhalen. De Paradijsvogel zal dan een formulier opvragen bij de postNl en een klacht indienen!
9.3 De Paradijsvogel is niet aansprakelijk voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van goederen en of producten.
 

Artikel 10:klachten

10.1 Eventuele klachten, schades of incorrecte ontvangst van de bestelling moet(en) terstond telefonisch of schriftelijk aan De Paradijsvogel worden gemeld.

Artikel 11:kleurverschillen

11.1 Kleurverschillen zijn mogelijk door het verschil van instelling van elk scherm,sommige artikelen zijn op de foto soms lichter of donkerder dan de werkelijkheid,dit door het bewerken van de foto.
 

 

 

Winkelmandje
Je mandje is leeg.
0Items in mandje:
€0,00Totaal:
Bekijk Mandje
Betaal Mogelijkheden
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief ontvangen? Vul je e-mailadres in:
E-mail: